Hvis du har have har du uden tvivl stået i samme situation som vi har gjort det her i sommer, vi skulle have ye have møbler men kunne ikke blive enige om vi skulle have træ, plast eller polyrattan dertil er der et udvalg som kan tabe luften fra alle. Men efter en længere snakken frem og tilbage, hvor vi sætte fordele og ulemper op mod hinanden var vi ikke længere i tvivl om hvad vi skulle vælge.
Vores valg endte på polyrattan, der er nem at holde, holder sig pæne i mange år og kræver et minimum af vedligeholdelse hvilket passer os godt da vi hellere vil bruge tiden på alt muligt andet.!!

Det næste var så hvor skulle vi købe vores nye have møbler og hvordan skulle de se ud og til hvor mange personer, hvilket endnu en gang udsatte vores indkøb. Hvilket viste sig at være en god ting for nu er der mange steder hvor man kan købe flotte møbler om er i en god kvalitet til nedsatte priser da sæsonen er ved at være slut.
Her i blandt andet alle disse butikker og webshops fandt vi lige det have møblesæt som passer i forhold til alle de krav og ønsker vi havde sat op, så valget faldt på et sæt som hedder "Majestic" der sælges af Trademax.dk som bliver solgt med 60% rabat.!!

Check deres hjemmeside ud, de har sikkert også nogle have møbler som du/i kan bruge i jeres have...

NB: Dette indlæg er en del af et reklametilbud:!